Winter Wonderland

 
Nu är julstöket i full gång och det betyder att det är full fart på jobbet vilket både är roligt ohc slitsamt. Men igår när jag var ledig tog jag tåget in till London och gjorde lite jul shoppande plus att jag besökte Londons oas Hyde Park som under december förvandlas till en färgsprakande och magisk plats, Winter Wonderland. Det är ett fantastiskt spektakel som innehåller allt man någonsinn skulle kunna önska när det kommer till julstämmning. Här finns nöjesfält, isrink, julmarknad, Tomteland, Isbar, öl tält, och en Bavarisk by. Detta innebär att det inte bara finns Engelsk julmat att äta här utom även en massa europeiska delikatesser, Glühwein, Bratwurst, Churros, Rostade kastanjer, varm cider, varm choklad, roast dinner. Det är minst sagt värt ett besök bara för maten. Inträdet är gratis men sedan kostar såklart aktiviteterna på plats. Inne på ishallen så visas flera gånger om dagen en uppsättning av Askungen, jag tittade inte på den den här gången men den verkr jättebra så var lite sugen. Här finns verkligen något för alla så om du funderar på att besöka London runt den här tiden är ett besök här ett måste. Detta är verkligen en plats man tar in med alla sinnena, med alla sina dofter av mat, som man helt klart bör smaka på och all belysning som glittrar samtidigt som man är omgiven av julmusik!
 
 

Efter Winter Wonderland blev det även ett besök på Harrods som inte heller har snålat på jul belysningen. Jag blir jämt så förvirrad nör jag är där inne det är så många rum och våningar och jag tycker det känns som att de gömmer trapporna lite för väl ibland plus att alla små rum på följd gör att man aldrig får någon riktig överblick. Är lika stolt varje gång jag lyckas hitta det jag är ute efter och sedan lyckas hitta ut igen!

Kommentarer:

1 Julia:

skriven

Åh vad mysigt! Var i Hyde Park när jag var i London men det var över påsk och det var inte direkt något Easter Wonder land då ;)

Svar: Det kanske borde bli nya grejen xD
Mathilda

Kommentera här: